NIEUWS

blijf op de hoogte van alles rondom het gebied van kaas!

In Boerquet Lentegeluk buitelen de smaken van lente-ui, viooltjes en honingklaver over elkaar heen. De kaas kenmerkt zich door de combinatie van frisse kruiden en een romig, zacht zuivel. Art.nr.: 109259 Artikelnaam: Boerquet Lentegeluk 50+ 8k (GT) BE: 1
Verwen haar op moederdag! Roze van buiten en Goud vanbinnen. Leeftijd jong belegen, gewicht 5 kilo en aangekleed met roketiket en banderol. Door onze kaasmakers op smaak gebracht met rozenblaadjes en cranberry. Bestelbaar vanaf 1 april 2024. Art.nr.: 109267 Artikelnaam: RozenGoud 50+ 5k BE: 1 RozenGoud is exclusief verkrijgbaar bij [...]
Bodegraven 13 maart 2024 | Bij de World Championship Cheese Contest in Wisconsin (Verenigde Staten) is de oude Noord Nederlandse Gouda overall in de prijzen gevallen. Oude Noord Nederlandse Gouda won de ‘overall’ tweede prijs en is daarmee de op één na beste kaas van de wereld. Deze Goudse kaas [...]
Uitzonderlijke kaas die de zachtheid van Brie d’Isigny combineert met de aardse smaak en intense geur van truffel. Het adellijke huwelijk van Crème d’Isigny A.O.P. en zwarte truffels vormen het hart van deze kaas, een delicatesse op het kaasplateau. De kaasmakers van Isigny zijn erin geslaagd om een overheerlijke roombrie [...]
Ook in 2024 verrassen wij u weer met een aantal creatieve en kansrijke kaasinnovaties. De eerste presenteren wij u in MAAZ & More 20; de Valentijns Kaasspecialiteiten van de kaasmakers Quesos y Besos (vertaald kazen en kusjes). Lees meer.
ONZE SEIZOENSSPECIALITEIT!                                                                   Een romige en volkruidige boerderijkaas rijk gevuld met een winterse melange van steranijs, kaneel en kruidnagel [...]
Ieder jaar worden leveranciers van alle supermarkten, per categorie, op een groot aantal onderdelen beoordeeld door retailers. De resultaten hiervan worden gepresenteerd in het Advantage Report. MAAZ Cheese heeft, als jong bedrijf, voor het eerst binnen de categorie Kaas deelgenomen aan deze beoordeling. Het resultaat? We zijn overall op nummer [...]
Sottobosco is niet alleen een cadeautje om te zien, het is ook absoluut een bijzondere kaas. Sottobosco wordt gemaakt volgens hetzelfde recept als Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele witte wijn. Met de typische gewassen korst en het romige zuivel heeft de Sottobosco een intense en sterke smaak. Artikel [...]
Op de MAAZ Cheese Eindejaars Verkoopproeverij 2023 is de Rosomat Kaaskruller door Bernhard Veldhuyzen uitgereikt aan ondernemer Alex Miezenbeek van Alexanderhoeve Heemstede. De mooiste Zwitserse kaaspresentatie was de aanleiding voor dit felbegeerde elektrische apparaat van roestvrijstaal. Met de Rosomat Kaaskruller zijn de mooiste kaaskrullen te maken; een feestelijke decoratie voor op de borrelplank of [...]