22mei
MAAZ Cheese & More Kempense Geitenkaas Polle
Aan: 22 mei 2020 In: MAAZ & More

100% zuiver, natuurlijk en ambachtelijk

 


Uitgave 2 | 2020

 

In het hartje van de Kempen, tussen de Kasterleese bossen en de landelijke Netevallei vind je de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. Hier worden zo’n 600 melkgeiten met veel liefde verzorgd om zo kwaliteitsvolle geitenmelk te kunnen garanderen. Dagelijks wordt de melk plaatselijk verwerkt tot heerlijke ambachtelijke geitenkazen, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

De kaasmakerij is een idealistische jongensdroom van Paul D’Haene die sinds 1983 met zijn vrouw Veerle zelf geitenkaas maakt. De natuurlijke en ambachtelijke wijze van produceren en het 100% zuivere karakter, geeft de Kempense Geitenkaas Polle een uitzonderlijk aangename en zachte smaak. Met dank aan de 600 melkgeiten die tweemaal per dag hun melk afstaan aan een hypermoderne melkinstallatie.

Voor wie nog nooit een echte Polle geproefd heeft, biedt MAAZ een gevarieerd aanbod Kempense Geitenkazen zoals de rauwmelkse Lichtaartse Blinker, Neteling en Tomme de Polle. Kleurig en lekker zijn de verse geitenkaasvarianten bloemen, zwarte peper, sjalotjes, pempa, spek en bladerdeeg. Een interessant smaakpalet voor uw klanten aan mooi ogende en vooral erg lekkere geitenkazen.