09feb
Vacature MAAZ Cheese
Aan: 9 februari 2021 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Ter ondersteuning en uitbreiding van de afdeling Sales BeNeDu zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke en enthousiaste

Verkoop Binnendienst medewerker m/v (40 uur)


 

De functie

  • Invoeren en zorgdragen voor het tijdig en volledig leveren van klantorders;
  • Te woord staan van (potentiële) klanten per telefoon en mail;
  • Beantwoorden van (product)vragen van klanten per telefoon en mail;
  • Verwerken van alle bijkomende administratieve werkzaamheden;
  • Registreren en afhandelen van gemelde klachten;
  • Rapporteren van bijzonderheden aan de procesmanager;
  • Je hebt vrijwel dagelijks contact met andere interne afdelingen voor de afhandeling van orders en vragen.

Wij vragen
Minstens mbo werk- en denkniveau, bereidheid om te leren, accuraat en gestructureerd kunnen werken, communicatief vaardig, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engels en Duits is een pre), een klantgerichte houding en zelfstandig maar ook in teamverband je weg kunnen vinden. Je hebt ervaring met MS-office (Outlook, Word, Excel). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ervaring in de kaasbranche is een pre.

Wij bieden
Een uitdagende veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Stuur dan voor 26 maart 2021 uw sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Bo Snel +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 26 maart 2021 uw sollicitatie met CV en motivatie naar

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 641 984 131