24mrt
vacature order picker - MAAZ Cheese
Aan: 24 maart 2021 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Wij zijn op zoek naar een hardwerkende en enthousiaste

Medewerker inkomende goederen m/v (36-40 uur)


Als fulltime medewerker inkomende goederen houd jij je bezig met de volledige verwerking van alle producten die in het magazijn binnenkomen. Op het moment dat deze producten binnenkomen controleer je deze op de kwaliteit en vervolgens verwerk je de gegevens in het systeem. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je staat in nauw contact met je andere vier collega’s van inkomende goederen en met de rest van het magazijn.


Wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt geen probleem met werken in een koude omgeving;
  • Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. In piekperiode bereid om over te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de omgeving Bodegraven is een pre.


Wij bieden

Een uitdagende veelzijdige startersfunctie in een snelgroeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Stuur dan voor 30 april 2021  uw sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Kristel Zijerveld +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 30 april 2021 uw sollicitatie met CV en motivatie naar

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000