15apr
MAAZ Cheese handelspartner kaas export
Aan: 15 april 2021 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologie├źn en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Ter ondersteuning en uitbreiding van de afdeling Export zijn wij op zoek naar een stressbestendige, klantvriendelijke en enthousiaste

Export binnendienst medewerker m/v (40 uur)

In deze fulltime functie verzorg je de administratieve verwerking en afwikkeling van exportorders. Je bent verantwoordelijk voor het orderproces van begin tot eind: van het invoeren van orders tot aan de afstemming van exportdocumenten, inspectie- en leverdata.

Intern schakel je met diverse afdelingen (inkoop, verkoop, logistiek) en extern met klanten, keuringsinstanties en transporteurs. Je brengt alle informatie bij elkaar om een exportorder met de juiste documenten op de benodigde leverdag correct te kunnen versturen.


 

De functie

  • Het invoeren en nauwkeurig zorgdragen voor het tijdig en volledig leveren van klantorders;
  • Te woord staan van klanten per telefoon en/of mail;
  • Zorgdragen voor het samenstellen van exportdocumenten;
  • Verwerken van alle bijkomende administratieve werkzaamheden;
  • Zorgdragen voor het correct invoeren en bijhouden van orders in het ERP systeem (M3);
  • Afstemming intern met verkoop, inkoop en pakhuis;
  • Afstemming extern met klanten, (keurings)instanties en transporteurs.

 

Wij vragen
Mbo/hbo werk- en denkniveau, stressbestendig, een flexibele houding, accuraat en gestructureerd kunnen werken, communicatief vaardig, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans is een pre), een klantgerichte houding en zelfstandig, maar ook in teamverband je weg kunnen vinden. Je hebt ervaring met MS office (Outlook, Word, Excel). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ervaring in de kaasbranche is een pre.

Wij bieden
Een uitdagende veelzijdige functie in een snel groeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Zoek je een veelzijdige functie in een razendsnel groeiend bedrijf? Stuur dan voor 7 mei 2021 uw sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marieke Veldhuijzen +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega┬┤s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 7 mei 2021 uw sollicitatie met CV en motivatie naar

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000