29jun
Aan: 29 juni 2021 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke en enthousiaste

Chauffeur rijbewijs B (40 uur)

Als fulltime chauffeur ben je de hele dag op pad. Jij ben ons visitekaartje! Je staat graag in contact met de klant en vindt het heerlijk om onderweg te zijn. Je start iedere dag vanuit MAAZ Cheese in Bodegraven om te controleren of de klaargezette bestellingen volledig zijn. Klopt alles? Dan kun je beginnen aan je geplande route!


Wij vragen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B);
  • Je hebt er geen probleem mee om af en toe bij te springen in het magazijn, waar nodig;
  • Je bent representatief, dienstverlenend en hebt oog voor detail;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent in piekperiode bereid om over te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de omgeving Bodegraven is een pre.

Wij bieden
Een veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Stuur dan voor 30 juli 2021 je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl.
Neem voor vragen contact op met Kristel Zijerveld +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 30 juli 2021 je sollicitatie met CV en motivatie naar MAAZ Cheese

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000