01feb
Allround Specificatiebeheerder MAAZ Cheese
Aan: 1 februari 2022 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Kwaliteit en verbetering staat bij MAAZ Cheese hoog in het vaandel. Ter uitbreiding van de afdeling kwaliteit zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige

Specificatiebeheerder (m/v) 32-40 uur


Als Specificatiebeheerder ben jij de specialist op specificatiebeheer, het opstellen van labels en het onderhouden van klantencontacten.

Je bent onderdeel van een jong team, waarmee je intensief samenwerkt. Maar je hebt je eigen verantwoordelijkheden binnen jouw functiegebied, waarvoor je ook het aanspreekpunt bent binnen het bedrijf. Tevens heb je intensief contact met collega’s binnen de organisatie, als ook contacten met de leveranciers en de klanten. Een mooie uitdagende functie!

 

De functie

 • Het invoeren van klantspecifieke systemen. Hierbij rekening houdend met planning, specifieke klanteneisen en wensen. Waar nodig optimaliseer je de processen;
 • Het opstellen van etiketten voor o.a. de handelsproducten, de verpakkingslijnen in Bodegraven, alsmede voor de verpakkingslijnen in Maaseik (zusterorganisatie). Het verlenen van troubleshooting in geval van storingen aan de verpakkingslijnen;
 • Het tijdig opstellen van productspecificaties volgens geldende wet- en regelgeving voor nieuwe producten;
 • Het organiseren van de uitvoering van microbiologische analyses op de juiste frequentiebasis;
 • Dagelijks contact onderhouden met klanten en leveranciers over o.a. specificaties;
 • Het zelfstandig bijhouden van actuele wet- en regelgeving en hierover de afdeling proactief informeren;
 • Daarnaast werk je samen met jouw collega’s op o.a. de onderwerpen klachten, klantenvragen en diverse interne projecten.

 

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren aantoonbare ervaring met specificatiebeheer is een pre;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (vanwege veelzijdig contact met buitenlandse leveranciers);
 • Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent nauwkeurig, besluitvaardig, flexibel en enthousiast.

 

Wij bieden
Een uitdagende en veelzijdige fulltime functie in een groeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

 

Interesse?
Enthousiast bij het lezen van deze vacature?
Voel je je thuis in een organisatie met korte lijnen waarin input en ideeën altijd welkom zijn?
Is dit jouw baan, maar sluit je profiel niet volledig aan bij wat wij vragen? Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Stuur je sollicitatie met CV en motivatie snel naar info@maazcheese.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther van der Weij +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000