22jun
MAAZ Cheese Facilitair Coordinator
Aan: 22 juni 2022 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap staat de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Facilitair coördinator / Office assistent m/v (32-40 uur) 

Als Faciltair coördinator / Office assistent ben je multi-inzetbaar. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende onderwerpen op facilitair gebied. Je bent veelzijdig, leergierig van aard en je maakt je graag nieuwe dingen eigen. Omdat je verantwoordelijk bent voor het bedrijfspand (2019) en het onderhoud ervan sta je de ene dag met je hoofd boven het plafond om installaties te beoordelen en de volgende dag ben je aan het overleggen met leveranciers. Naast facilitaire zaken (ongeveer 20 uur per week) hou jij je ook bezig met administratieve werkzaamheden, het bijhouden van onze LinkedIn-pagina en maak je de interne nieuwsbrief. Je bent proactief en kunt snel schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden. 

Wil je werken binnen ons ambitieuze familiebedrijf en echt het verschil maken? Dan pas jij binnen onze organisatie. Ga jij met ons in gesprek? Wij willen je graag leren kennen!


De functie

 • Verantwoordelijk voor het gehele gebouwbeheer en meerjarig onderhoud;
 • Verantwoordelijk voor de administratie rondom wagenpark en mobiele telefonie;
 • Medeverantwoordelijk voor HR-administratie en -registratie;
 • Het bestellen van benodigdheden t.b.v. productie, kantoor en veiligheid;
 • Voorbereiden en notuleren van het twee-wekelijks Managementoverleg;
 • Administratieve werkzaamheden;
 • Ondersteuning en organisatie bij personeelsevenementen;
 • Indien van toepassing ondersteuning op andere afdelingen;
 • Je bent als hoofd BHV ook verantwoordelijk voor de BHV-organisatie;
 • Het bijhouden van de LinkedIn-pagina en het maken van de interne nieuwsbrief.

Wij vragen

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding hbo-facility management of vergelijkbaar;
 • 0-5 jaar werkervaring;
 • Je bent zeer discreet, leergierig en zorgvuldig;
 • Je hebt een sterke overtuigingskracht en beschikt over adviesvaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een uitdagende veelzijdige functie in een groeiende organisatie en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Een passend salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Enthousiast geworden om als facilitair coördinator/office assistent aan de slag te gaan bij MAAZ Cheese? Stuur dan voor 15 juli 2022 je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Kristel Zijerveld +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 15 juli 2020 uw sollicitatie met CV en motivatie naar Kristel Zijerveld

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.