03apr
MAAZ Cheese vacature sales export
Aan: 3 april 2023 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.

Ter ondersteuning en uitbreiding van de afdeling Export zijn wij op zoek naar een commerciële topper voor de regio Europa.

Area Sales Manager Export m/v

Als Area Sales Manager Export ben je ‘ondernemer binnen je eigen regio’ en verantwoordelijk voor het optimaal ontwikkelen van de verkopen in jouw regio.

Je krijgt de kans om onze positie in de regio verder uit te bouwen door bestaande partners te laten groeien of door nieuwe klanten toe te voegen. Internationaal zakendoen geeft je energie. Jij bent degene die de eerste contacten legt, maar ook solide lange termijn relaties met klanten en prospects aangaat om een kwalitatieve totaaloplossing te bieden binnen de kaascategorie. Je brengt de marktbehoeftes en -potenties binnen food retail in beeld en je weet aan welke (registratie)eisen onze producten moeten voldoen. Om precies te weten wat de behoefte is van de klant ga je regelmatig op klantbezoek en weet je wat er in jouw markt gebeurt. Als onderdeel van ons team neem je deel aan internationale beurzen zoals ANUGA en SIAL.

Wij vragen
In deze dynamische omgeving krijg je alle kansen om je commerciële vaardigheden in te zetten. Ben je sociaal, communicatief sterk, hou je van verschillende culturen/reizen en alles wat daarbij komt kijken en heb je affiniteit met één van de genoemde regio’s? Dan komen wij graag met jou in contact! Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde hbo-of wo opleiding;
  • Minimaal 4 jaar commerciële (fmcg) accountmanagement of export verkoopervaring;
  • Commercieel ingesteld en affiniteit met verschillende culturen;
  • Resultaatgericht en ondernemend;
  • Je neemt initiatief en bent een doorzetter;
  • Een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift is een vereiste.

Wij bieden
Een uitdagende veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Wij zijn gevestigd in een nieuw hoofdkantoor. De standplaats is Bodegraven. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Stuur dan voor 31 mei 2023 je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jair Ehrhardt +31(0) 172 55 3000.


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 31 mei 2023 je sollicitatie met CV en motivatie naar

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000