01Jan
An: 1 Januar 2024 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.


Wij zijn op zoek naar een hardwerkende en secure

Orderpicker m/v (36-40 uur)


Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van bestelde producten. Je gebruikt hiervoor een handscanner in je ene hand en een pakbon in de ander. Je verzamelt de producten, afhankelijk van de grootte en zwaarte, met een pallettruck (EPT). Je doet dit op een veilige en nauwkeurige manier, zodat de bestelling wordt geleverd volgens de verwachtingen van de klant. Jij zorgt ervoor dat alles op tijd in de vrachtwagen geladen is, zodat deze weer op tijd bij zijn eindbestemming aankomt!


Wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt geen probleem met werken in een koude omgeving;
  • Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de omgeving Bodegraven is een pre.

Wij bieden
Een uitdagende veelzijdige startersfunctie in een snelgroeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Enthousiast geworden om als Orderpicker aan de slag te gaan bij MAAZ Cheese? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Kristel Zijerveld +31(0) 172 55 3000.

Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan jouw sollicitatie met CV en motivatie.

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000