04Jan
An: 4 Januar 2023 In: MAAZ & More

ONZE KAAZ 35+ is een kaas met minder vet die tot stand komt door de melk voor de bereiding extra af te romen. Kaas met minder vet is het op één na grootste segment binnen de totale kaascategorie.

Minder vet kazen worden vaak als minder smeuïg en smaakvol bestempeld. Samen met Kaasmakerij Schoonrewoerd in de Vijfherenlanden heeft MAAZ Cheese hier een exclusieve oplossing voor gevonden.

Smaak en smeuïgheid

Samen met de kaasmakers in Schoonrewoerd hebben wij intensief gewerkt aan de ontwikkeling van een uitzonderlijk goede 35+ kaas. Hierin zijn wij geslaagd! Een minder vet kaas met meer smaak die heerlijk smeuïg is en met een lager zoutgehalte. De kaas, die gemaakt is met vegetarisch stremsel, is zwaarder dan gewone Goudse varianten waardoor deze minder vet kaas uitstekend rijpt en in mooie stukken te verdelen is.

De melk van de kaas komt zoveel mogelijk van boerderijen in een straal van dertig kilometer rondom de kaasmakerij. De kaasmakerij die ooit is opgericht door de Bodegraafse familie Baars kan bogen op een rijke historie en heeft het Koninklijk predicaat Hofleverancier ontvangen.

Perfectie in affinage

ONZE KAAZ 35+ wordt net als de 48+ variant vanaf 21 dagen leeftijd, gerijpt in Bodegraven in het moderne rijpingspakhuis van MAAZ Cheese.

Hier kunnen wij onder optimale klimatologische omstandigheden de kazen gecontroleerd afrijpen tot een topproduct.

De rijpingsleeftijden waarin ONZE KAAZ 35+ te verkrijgen is variëren van jong tot en met een mooie oude kaas. Naast de blanco variant is er ook een extra smeuïge variant met komijn beschikbaar.

Profiteer nu nog van de ONZE KAAZ 35+ aanbiedingen!

ONZE KAAZ 35+ De beste start van het nieuwe jaar!