MAAZCheese_Header_MAAZandMore

MAAZ & More

MAAZ & More is een uitgave van MAAZ Cheese BV en verschijnt 6x per jaar. Heeft u vragen over de producten uit MAAZ & More of wilt u meer informatie over ons assortiment ontvangen neemt u dan telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier. Wij informeren u graag.

CONTACT

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31 (0) 172 55 3000

Reis tijdens de lunch even snel naar Italia en La France op en neer, want kaas importeren doe je zelf met importeerkaasenmeer.nl! Als kaasspeciaalzaak wil je klanten regelmatig verrassen met bijzondere versproducten. Zulke perfect, door de producent zelf, geaffineerde buitenlandse kazen, onderscheidende zuivelproducten en originele delicatessen kun je gemakkelijk in […]

Spaanse Kaaskennerweken   Uitgave 2 | 2020   Zon, zee en... kaas. Spanje heeft een rijke kaashistorie. Eeuwen vakmanschap resulteren in de karakteristieke en smaakvolle geiten-, schapen- en koemelkkazen die in vele regionale variaties te verkrijgen zijn. In de ruige natuur grazend vee eet vers gras en wilde kruiden. Dat [...]

Uitgave 2 | 2020   Deze milde Deense blauwaderkaas met een gewicht van drie kilo is qua zuivel net iets steviger dan een Gorgonzola. Heerlijk op brood, toast of pizza, in een salade, kaassaus of voor de kaasfondue. De 60+ kaas is heel romig op de tong en heeft een [...]

Uitgave 2 | 2020   Fijnproevers genieten dubbel met rijke weideboter. Weideboter is uniek van smaak: voller, fijner en ronder. Naast de succesvolle pakjes nu ook als veelzijdige 5kg kluit verkrijgbaar. Makkelijk zelf te versnijden en ideaal om zelf kruidenboter van te maken. Weideperiode Grasboter of weideboter is bovendien gemaakt [...]

100% zuiver, natuurlijk en ambachtelijk   Uitgave 2 | 2020   In het hartje van de Kempen, tussen de Kasterleese bossen en de landelijke Netevallei vind je de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. Hier worden zo’n 600 melkgeiten met veel liefde verzorgd om zo kwaliteitsvolle geitenmelk te kunnen garanderen. Dagelijks [...]

In deze rubriek stellen we u graag voor aan bijzondere kaasmakers of laten we u kennis maken met uitzonderlijke kazen. Deze tweede uitgave van MAAZ & More zetten we de prijswinnende Catalaanse kaasmaker Montbrú in de schijnwerpers. De naam Montbrú werd in 1989 geregistreerd en betekent letterlijk ‘donkere berg’. Het [...]

Uitgave 1 | 2020   In deze rubriek stellen we u graag voor aan bijzondere kaasmakers of laten we u kennis maken met uitzonderlijke kazen. Ambachtelijk kaasmaker Émilien Bach van Fromages Bach bijt de spits af in deze eerste uitgave van MAAZ & More. Kaasmaken zit de familie Bach al [...]