HANDELSPARTNER

MAAZ Cheese is wereldwijd actief in 60 landen. De sales organisatie is onderverdeeld in Benedu en Export. De Export activiteiten worden verzorgd door Veldhuyzen Kaas welke volledig geïntegreerd is binnen MAAZ Cheese. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van alle marktsegmenten, uiteenlopend van Speciaalzaken, Ambulante handel, Supermarkten, Groothandels tot Foodservice. MAAZ Cheese is ook in staat om Online Retailers op maat te kunnen bedienen.

Geholpen door onze kennis van de markt, consumenten en kaas biedt MAAZ Cheese toegevoegde waarde binnen ieder verkoopkanaal. Door het beschikbaar stellen van advies op het gebied van exploitatie, bedrijfsvoering en de fysieke invulling van verkooppunten is MAAZ Cheese in staat om in samenspraak met u omzet- en rendementsverbetering te realiseren.

Logo-Veldhuyzen_MAAZ-Cheese
MAAZ Dairyfoods team
DE DAIRY EXPERTS

Een uniek onderdeel binnen MAAZ Cheese is de beschikbaarheid van onze Dairy Experts. Deze professionals vormen met elkaar een ongeëvenaarde bron van kennis en ervaring in de Nederlandse en internationale zuivelindustrie. Elk van hen heeft minstens veertig jaar ervaring in de zuivelsector. Hun missie is deze kennis en ervaring met u te delen. U kunt in samenspraak met ons op projectbasis een beroep doen op hun diensten. Zij helpen onze toeleveranciers en afnemers bij het ontwikkelen van nieuwe recepturen, verpakkingsmogelijkheden en innovaties.