DE KETEN

MAAZ Cheese streeft altijd naar een zo kort mogelijke keten, om onnodige ketenkosten te voorkomen en snel te kunnen anticiperen op veranderingen in vraag en aanbod.  Om dit te realiseren is medio 2019 een state of the art distributiecentrum gebouwd in Bodegraven Ook snijden en raspen van kaas vindt volgens de nieuwste technologieën plaats in eigen beheer.

SOURCING

Meer dan 170 toonaangevende kaas-en zuivelproducenten uit binnen-en buitenland verzorgen dagelijks directe leveringen af-fabriek te Bodegraven. Kaasboerderijen in de regio bereiden in samenwerking en geïnspireerd door MAAZ Cheese lokale specialiteiten. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe trends en innovaties op zowel product- als conceptniveau.

“VOORTDUREND ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR
NIEUWE TRENDS EN INNOVATIES OP
ZOWEL PRODUCT- ALS CONCEPTNIVEAU.”

LOGISTIEK & DISTRIBUTIE

De interne goederenflow wordt door middel van een intelligent informatiesysteem strak geregisseerd waardoor maximale snelheid, minimale waste en hoge leveringsbetrouwbaarheid wordt bereikt. Distributie in de BENELUX vindt plaats met ons eigen wagenpark door eigen chauffeurs en buiten de BENELUX door betrouwbare distributiepartners.

ÉÉN LOCATIE
EFFICIENCY & SNELHEID
DUURZAMERE VOEDSELKETEN

BESTELLEN

Naast de reguliere bestelmethodieken zoals EDI kunnen binnenkort ook  orders worden opgegeven via ons online bestelportal. Binnen deze gebruiksvriendelijke en efficiënte online omgeving is brede informatie beschikbaar over product en logistiek.

Een selectie van exclusieve specialiteiten bestelt u eenvoudig via importeerkaasenmeer.nl. Een online omgeving om inspiratie op te doen en écht onderscheidend te zijn met uw assortiment.

BESTELLEN
ImporteerKaasenMeer MAAZ Cheese

STATE-OF-THE-ART
VERPAKKINGSLIJNEN