KWALITEIT STAAT HOOG OP DE AGENDA

Zo bereiken we de beste resultaten

KWALITEIT

Borging en bewaking van kwaliteit en de voortdurende verbetering hiervan staan hoog op de agenda. MAAZ Cheese acteert volgens hoge kwaliteitsstandaarden in de markt en stelt hoge eisen aan voedselveiligheid, hygiëne en kwaliteit.

Onze locatie voldoet aan de volgende kwaliteitscertificeringen:

  • IFS Food
  • IFS Logistics
  • Weidegang
  • Bio
  • Beter Leven

Download hier onze certificaten.

ALLERGENENLIJST

Heeft u vragen over de ingrediënten of allergenen van onze producten? Mail uw vraag naar salesbenedu@maazcheese.nl.

Download hier de allergenenlijst ’top 200 artikelen’.

DUURZAAMHEID
DAT ZIT IN ALLE LAGEN

CO2 REDUCTIE
HERGEBRUIK VAN WARMTE
MVO KEURMERK

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is onder andere geconcretiseerd in terugwinning en hergebruik van warmte en koude uit de installaties, gebruik van zonne-energie, LED verlichting en de aanplant van ruim 100 volwassen bomen rondom het distributiecentrum.

MVO

Maaz Cheese BV is in het bezit van het MVO Keurmerkcertificaat. Dit op ISO 26000 gebaseerde keurmerk omvat allerlei MVO aspecten, beoordeeld de prestaties en de (mogelijke) verbeteringen. Doelen die we stellen moeten we aantoonbaar behalen. Bij volgende inspecties wordt hier naar gekeken en zo worden we scherp gehouden om steeds beter te worden voor mens en milieu. Onze medewerkers en leefomgeving zijn voor ons belangrijk. Graag maken we op deze onderwerpen het verschil. MVO is essentieel in ons bedrijfsbeleid. Als familiebedrijf zit dit in onze genen. Een keurmerkcertificaat maken de vele aspecten tastbaar.

BEKIJK HET CERTIFICAAT

ALS FAMILIEBEDRIJF
ZIT MVO IN ONZE GENEN