30okt
MAAZ Cheese Vakbeurs
Aan: 30 oktober 2019 In: Nieuws

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019!

 


25 september 2019

 

MAAZ Cheese is totaalleverancier van Europese Kaas- en Kaasspecialiteiten. Vanuit het nieuwe state-of-the-art rijpings- en distributiecentrum in Bodegraven biedt MAAZ Cheese de assortimenten aan van meer dan 120 Europese kaasproducenten.

Op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 staat in de stand van MAAZ Cheese een team van gemotiveerde en kundige mensen klaar om de bezoekers te informeren over de vele mogelijkheden die MAAZ Cheese beschikbaar heeft op het gebied van kaas- en kaasspecialiteiten.

MAAZ Cheese Vakbeurs foodspecialiteiten

Wij presenteren u een selectie uit de belangrijkste assortimentsgroepen: Buitenlandse kaas, Goudse kaas en aanverwante Nederlandse Kaasspecialiteiten, Biologische- en Vegan kaas, Boeren- en streekkazen en kaasbegeleiders.

MAAZ Cheese presenteert ook een aantal opmerkelijke noviteiten binnen het segment Goudse, Snacken, Streekkazen en Vegan.