06jul
Aan: 6 juli 2020 In: MAAZ & More

Reis tijdens de lunch even snel naar Italia en La France op en neer, want kaas importeren doe je zelf met importeerkaasenmeer.nl! Als kaasspeciaalzaak wil je klanten regelmatig verrassen met bijzondere versproducten. Zulke perfect, door de producent zelf, geaffineerde buitenlandse kazen, onderscheidende zuivelproducten en originele delicatessen kun je gemakkelijk in een paar klikken zelf importeren via onze website importeerkaasenmeer.nl. Ga op ontdekking en importeer direct uit het land van herkomst.

Succesformule

Vijf jaar geleden startte importeerkaasenmeer.nl en al snel bleek de formule aan te slaan bij kaasspeciaalzaken door heel Nederland. Het kaasimportportaal is opgezet rondom gemak, kwaliteit en originaliteit. Een handige manier om snel inspiratie op te doen en bijzondere kazen te selecteren om klanten te blijven inspireren en kennis te laten maken met een breed palet aan ambachtelijke buitenlandse topkazen. Zo kun je jezelf als kaasspeciaalzaak blijven onderscheiden.

Makkelijk, exclusief en vol inspiratie!
Gewapend met deze ervaring hebben we de website de afgelopen jaren steeds gemakkelijker en beter gemaakt. Meer assortiment en slimmere functionaliteiten voor de gebruikers, zoals een handige orderhistorie en eigen favorietenlijst. Verder werkt de webshop met een beveiligde SSL-verbinding en is de vormgeving responsive, zodat er ook eenvoudig op smartphones en tablets ingelogd kan worden.

De orders die je invoert op importeerkaasenmeer.nl gaan direct naar de producenten in Frankrijk of Italië die de bestellingen vervolgens volledig verzorgen. MAAZ Cheese coördineert de bezorging en afhandeling van elke order via onze eigen vertegenwoordigers. Met deze unieke werkwijze kunnen we klanten voorzien van een uiterst scherpe en eerlijke prijs voor de allerbeste, niet alledaagse, internationale versproducten.

Perfect geaffineerde kazen

Op de website tref je onder meer speciale en exclusieve perfect geaffineerde Franse en Italiaanse kazen, authentieke zuivelproducten, delicatessen en plateaus die de kaasconnaisseurs bij je in de winkel zeker zullen aanspreken. Klik je eigen vrachtauto vol met een bijzonder assortiment Zuid-Europees zuivel. Heb je nog geen inlog, registreer je dan eenmalig via de registratieknop, zodat je ook de volgende keer snel en veilig toegang hebt. De bestelprocedure staat uitgelegd op de site.

In 2015 begon ons importkaasportaal met enkele specialiteiten. Inmiddels kent importeerkaasenmeer.nl een zeer uitgebreid aanbod van 110 Franse topkazen, ruim 40 Franse zuivelverrassingen en bijna 60 Italiaanse ambachtelijke streekkazen. Elk artikel is voorzien van een duidelijke foto, beschrijving en productgegevens, zodat je alle informatie overzichtelijk binnen handbereik hebt om klanten in de winkel goed te kunnen voorlichten.

Daarom importeer ik zelf!

  • Direct uit land van herkomst
  • Exclusief assortiment
  • Authentiek en ambachtelijk
  • Verras uw klant en uzelf
  • Makkelijk te bestellen

Frankrijk

Explorateur
Frisse en verse roomkaas met mooie ivoorkleur.

Machecoulais
Zachte kaas die 4 tot 6 weken rijpt met fluwelen korst.

Nénuphar
Rauwemelkse kaas bedekt met heerlijke kruiden.

St. Nectaire Fermier
Kaas van Montbéliarde melk, gerijpt op stro van rogge.

Italië

Camembert di Capra
Zachte, romige specialiteit van geitenmelk.

Caprino il Bicchierino
Verse geitenkaas met ivoorwit zuivel uit Piemonte.

Cremolo di Capra
Geitenkaas met fluwelen eetbare witschimmelkorst.

Fior di Luppolo
Korstkaas gewassen in Birra Rossa en 45 dagen gerijpt.