13jan
MAAZ Cheese Bestelportal live!
Aan: 13 januari 2021 In: Nieuws

MAAZ Cheese heeft opnieuw een belangrijke stap gezet in het professionaliseren van processen. Op 5 januari 2021 is het MAAZ Cheese bestelportal live gegaan.

Met dit gebruiksvriendelijke online bestelportal willen wij het bestelproces moderniseren door de mogelijkheid te bieden dit volledig online plaats te laten vinden. Het keuzeproces voor een nieuw e-commerce platform hebben wij zorgvuldig en volledig vanuit de wensen van onze klanten aangepakt.

Het MAAZ Cheese bestelportal is een tool waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Wilt u ook gebruik maken van ons gebruiksvriendelijke online bestelportal of heeft u andere vragen? Belt u ons dan op +31 (0) 172 55 3000 of stuur uw e-mail naar salesbenedu@maazcheese.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.