14jan
MAAZ Cheese Keurmerk
Aan: 14 januari 2021 In: Nieuws, Persbericht

fotobijschrift: Inspecteur van der Werff (l.) reikt het MVO-Keurmerk – ISO 26000 uit aan de heer M. Zijerveld.

Persbericht Keurmerk MVO Gorinchem
De MVO-Keurmerkcommissie heeft kennis mogen nemen van het feit dat MAAZ Cheese B.V. uit Bodegraven succesvol de ISO 26000 audit heeft doorlopen. Inspecteur Van der Werff onderwierp de kaasleverancier aan het uitgebreide pallet van eisen op basis van de 3 P’s. De initiële audit mocht slagen waarbij tot uitreiking en toetreding van de organisatie werd overgegaan.

De totaalleverancier van Europese kazen is ontstaan door de samenvoeging van drie organisaties en werkt vanuit een nieuw pand met zeer veel medewerkers. Van der Werff merkte dan ook op dat het op zijn minst bijzonder is dat het bedrijf vanaf de start al werk heeft gemaakt van een uitgebreid MVO-beleid, een MVO-beleid dat zelfs verder vorm wordt gegeven door de drijvende kracht van een MVO-stuurgroep waar medewerkers aan deel nemen.

De MVO-stuurgroep fungeert dan ook als drijvende kracht achter de organisatie, alle medewerkers worden betrokken bij de invulling van MVO. Juist dankzij deze gedegen invulling vanuit de overtuiging van het management wordt MVO zichtbaar en aantoonbaar. Het mocht de essentie van een breed scala aan ISO 26000 raken, duidelijk opgepakte MVO-onderwerpen mochten van een score worden voorzien.

Het actieve en structurele MVO-beleid mocht dan ook op lange termijn zichtbaar worden met het oog op toekomstige checklists. Van der Werff mocht duidelijk concluderen: ‘deze organisatie verdient met deze visie en aanpak het MVO-Keurmerk ten volle.’

Vanaf deze plaats brengt de Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan directie, medewerkers en relaties van MAAZ Cheese B.V. uit Bodegraven.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: https://www.maazcheese.nl

Persbericht van: keurmerkmvo.nl