19feb
MAAZandMore_ZwitserseTopKazen_kaltbach_top
Aan: 19 februari 2021 In: MAAZ & More

De crème de la crème onder de kazen

Vol passie vervaardigen talrijke kaasmakerijen in Zwitserland op traditionele wijze bijzondere kazen. De grotmeesters van Kaltbach bepalen, aan de hand van strikte criteria, welke Zwitserse kazen in de Kaltbachgrot komen te liggen. Het unieke grotklimaat en vakmanschap resulteren in kazen van wereldklasse. Daar voegt Kaltbach nu twee nieuwe toppers aan toe!

Kaltbach Gold

De meester kaasmakers van Kaltbach leveren met de Kaltbach Gold een nieuw pronkstuk af. De halfharde grotgerijpte kaas heeft het perfecte smaakprofiel: een subtiele maar pikante smaak met karameltoets die zorgt voor een ideale balans. Een waar meesterwerk van kaaskunst, een ‘goudstuk’ uit de beroemde Kaltbachgrot waar de kaas zes maanden rijpt.

Kaltbach Appenzeller

Het unieke aromatische karakter van deze rauwe koemelkkaas komt tot stand door het nauwe samenspel tussen grot en meester. Naarmate elke dag verstrijkt, ontwikkelt het wiel scherpere aroma’s en wordt de korst steeds donkerder. Ontdek deze krachtige smaakervaring uit het noordoosten van Zwitserland: Kaltbach Appenzeller®.

Kaltbach Creamy

De Kaltbach Creamy is geen nieuwe kaas binnen het Kaltbach-assortiment. We willen hem echter toch uitlichten, aangezien de Kaltbach Creamy de laatste jaren enorm in bekendheid is gegroeid. Kaaskenners waarderen de Creamy en combineren ‘m graag met vers fruit en een fris witbiertje of een Riesling. Logisch met deze heerlijke smelt-in-de-mond textuur!

MAAZandMore_ZwitserseTopKazen_Kaltbach