29apr
Aan: 29 april 2021 In: Nieuws

Begin april was het zover. Met vreugdesprongen kwamen de koe dames, na een lange winter van bivakkeren in de stal, naar buiten. Het is altijd weer een prachtig gezicht als die dolblije koeien in het voorjaar weer naar buiten mogen! En ook wij zijn blij, want dat betekent dat de GRASKAAS in aantocht is.

Graskaas is gemaakt van melk van koeien die na de winter de wei weer in gaan. De smaak van de kaas wordt beïnvloed door wat de koeien eten. Graskaas heeft een romige smaak en is heerlijk smeuïg. Het jonge verse voorjaarsgras geeft die bijzondere zachte en smeuïge smaak aan Graskaas. Graskaas is altijd minimaal 4 weken gerijpt en tijdelijk verkrijgbaar.

Bestel nu uw GRASKAAS bij MAAZ Cheese, neem contact op met uw sales contactpersoon. Bent u nog geen klant van MAAZ Cheese? U kunt ons bereiken op 0172 55 3000, wij staan u graag te woord.