16sep
MAAZ Cheese Vakbeurs
Aan: 16 september 2021 In: Nieuws

MAAZ Cheese is een echt familiebedrijf met een gezonde handelsgeest. Met de ruim 170 producenten die wij vertegenwoordigen zijn wij de meest gespecialiseerde kaasgroothandel en totaalleverancier van Europese kazen.

Vakbeurs Foodspecialiteiten
Maandag 27 en dinsdag 28 september verwelkomen wij u graag op onze ruime stand op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. In de afgelopen periode hebben wij samen met diverse Hollandse kaasmakers waarmee wij samenwerken een aantal concepten en innovatieve producten ontwikkeld. Ook presenteren wij de nieuwe ‘pareltjes’ uit ons exclusieve buitenlandse kaas assortiment. Ons kundige en enthousiaste team ziet ernaar uit om samen met u nieuwe mogelijkheden op het gebied van assortiment, communicatie en presentatie te ontdekken!

Anuga
Van zaterdag 9 tot en met woensdag 13 oktober vindt u onze stand onder de naam Veldhuyzen Kaas | MAAZ Cheese op de Anuga in Keulen. Wij presenteren u daar een selectie uit de belangrijkste assortimentsgroepen van verschillende Europese landen. Vanuit het Hollandse specialiteiten segment wordt een rijke selectie onder de merken Basiron (kazen met toevoegingen), Montana (Proosdijkazen) en Hommage (Geitenkazen) aangeboden.

Veldhuyzen Kaas | MAAZ Cheese presenteert ook een aantal opmerkelijke innovaties binnen het segment Hollandse speciaal- en streekkazen.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten in onze stands!
MAAZ Cheese op Vakbeurs Foodspecialiteiten: stand 127.
Veldhuyzen Kaas | MAAZ Cheese op Anuga: hal 10.1 | stand G-038.