02jun
Aan: 2 juni 2022 In: Nieuws

De ‘Kruidenhooi Kaas’ van MAAZ Cheese is bekroond met een Superior Taste Award met maar liefst 2 sterren!

Hiermee geeft een jury, bestaande uit eersteklas gastronomie-experts, aan dat ‘Kruidenhooi Kaas’ een “Uitstekend” product is. Sinds 2005 heeft het International Taste Institute in Brussel duizenden producten uit meer dan 100 landen geëvalueerd. Alleen de beste zijn gecertificeerd.

Dankzij de professionele jury wordt de Superior Taste Award algemeen erkend in de Food & Beverage-industrie. Hiermee is het een van de meest prestigieuze smaakcertificeringen ter wereld.

Producten die een algemene score van meer dan 70% behalen in de sensorische evaluaties, krijgen de Superior Taste Award. Met een bovengemiddelde score van 82% kan de ’Kruidenhooi Kaas’ geclassificeerd worden als “Uitstekend” product!

Graag informeren wij u verder over de bestelmogelijkheden van deze bijzondere kaas.