Ook in 2024 verrassen wij u weer met een aantal creatieve en kansrijke kaasinnovaties. De eerste presenteren wij u in MAAZ & More 20; de Valentijns Kaasspecialiteiten van de kaasmakers Quesos y Besos (vertaald kazen en kusjes). Lees meer.
ONZE SEIZOENSSPECIALITEIT!                                                                   Een romige en volkruidige boerderijkaas rijk gevuld met een winterse melange van steranijs, kaneel en kruidnagel [...]
Sottobosco is niet alleen een cadeautje om te zien, het is ook absoluut een bijzondere kaas. Sottobosco wordt gemaakt volgens hetzelfde recept als Taleggio, alleen rijpt deze in een traditionele witte wijn. Met de typische gewassen korst en het romige zuivel heeft de Sottobosco een intense en sterke smaak. Artikel [...]
Niet alleen fameuze gedistilleerde lekkernijen worden in beperkte oplages geproduceerd voor bevlogen liefhebbers, maar ook kazen. Fromage d’Affinois met pompoenpitten is een echte ‘limited edition’ speciaal voor de herfst. Een heel toegankelijke kaas, lekker romig en boordevol knapperige pompoenpitten. Deze kaas wordt gemaakt in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Fromage [...]
Zacht en zomers, onze nieuwe Hommage Honing. Deze smaakvolle Hollandse geitenkaas wordt verrijkt met honing en heeft een frisse, lichtzoete smaak. Heerlijk als blokjes in de salade of licht gesmolten over een broodje. Art.nr. 108019 Artikelnaam Hommage Honing 5k Besteleenheid 1
Graskaas Het is er weer Als het voorjaar wordt, mogen de koeien – na een lange winter in de stal – weer naar buiten. En dat is groot feest! Als de staldeuren opengaan, wordt het een dolle boel. De koeien gaan rennend, springend en dansend van plezier de wei in. [...]

Van oorsprong werd Witte Meikaas aan het begin van het weideseizoen gemaakt, maar Witte Meikaas van de Arcadiahoeve in Bodegraven is jaarrond verkrijgbaar. Gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en nauw verwant aan Mozzarella. De wrongel wordt zo grof mogelijk gesneden en voorzichtig geroerd, om het uitlekken van de wei te beperken. […]

Het best bewaarde geheim van Zwitserland: het mysterieuze kruidenmengsel. De unieke smaak van Appenzeller is te danken aan het mengsel van bergkruiden en specerijen (of Sulz) waarmee de meester-affineurs hem al eeuwenlang bestrijken. De bereiding van dit mengsel is dan ook een goed bewaard geheim!

ONZE KAAZ 35+ is een kaas met minder vet die tot stand komt door de melk voor de bereiding extra af te romen. Kaas met minder vet is het op één na grootste segment binnen de totale kaascategorie. Minder vet kazen worden vaak als minder smeuïg en smaakvol bestempeld. Samen […]

MAAZ Cheese wenst u een voorspoedig en gezond (Kaas)jaar!

De periode dat onze omgeving zich weer hult in mooie gele, oranje en bruine tinten en iedereen weer knus bij elkaar kruipt in huis is het uitgelezen moment om te genieten van een echte seizoensspecialiteit: Boerderij Herfstkaas. Deze boerderijkaas zit vol heerlijke pompoenstukjes, bospaddestoelen en kenmerkt zich verder door een […]

Niet alleen fameuze gedistilleerde lekkernijen worden in beperkte oplages geproduceerd voor bevlogen liefhebbers, maar ook kazen. Fromage d’Affinois met pompoenpitten is een echte ‘limited edition’ speciaal voor de herfst. Een heel toegankelijke kaas, lekker romig en boordevol knapperige pompoenpitten. Deze kaas wordt gemaakt in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes.

‘De passie van sommigen, het plezier van iedereen’ is de slogan van de kaasmakers van Société die al bijna 160 jaar de fameuze blauw geaderde Roquefort AOP-kaas maken van melk van het speciale Lacaune-schapenras. Société Roquefort AOP is exclusief bij MAAZ Cheese verkrijgbaar. De oorsprong van Roquefort is nauw verbonden […]

Fromageries Pochat & fils ontstond in 1919 doordat Edouard Pochat, zoon van een fokker en boer, Reblochons maakte op de familieboerderij en ze vervolgens elke woensdag verkocht op de lokale markt. Edouard had een goed praatje en kennis van zaken. Al snel beschikte hij over een groot netwerk in de […]

Deze heerlijke zachte Franse witschimmelkaas is nu ook verkrijgbaar als brie gevuld met vijgen. Een lekkere friszoete combinatie die niet misstaat op een kaasplankje. De basis van dit ambachtelijke zuivel-product is een rauwmelkse brie uit Pays de la Loire. Maar liefst elf procent van de kaas bestaat uit verse vijgenvulling. […]

MAAZ & More

MAAZ & More is een uitgave van MAAZ Cheese BV en verschijnt 6x per jaar. Heeft u vragen over de producten uit MAAZ & More of wilt u meer informatie over ons assortiment ontvangen neemt u dan telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier. Wij informeren u graag. Heeft u vragen over de ingrediënten of allergenen van de producten? Mail uw vraag naar salesbenedu@maazcheese.nl.

Misschien vind je dit ook interessant:
Contactgegevens
Portugalweg 17, Bodegraven
+31 (0) 172 55 3000