Het best bewaarde geheim van Zwitserland: het mysterieuze kruidenmengsel. De unieke smaak van Appenzeller is te danken aan het mengsel van bergkruiden en specerijen (of Sulz) waarmee de meester-affineurs hem al eeuwenlang bestrijken. De bereiding van dit mengsel is dan ook een goed bewaard geheim!

ONZE KAAZ 35+ is een kaas met minder vet die tot stand komt door de melk voor de bereiding extra af te romen. Kaas met minder vet is het op één na grootste segment binnen de totale kaascategorie. Minder vet kazen worden vaak als minder smeuïg en smaakvol bestempeld. Samen […]

MAAZ Cheese wenst u een voorspoedig en gezond (Kaas)jaar!

De periode dat onze omgeving zich weer hult in mooie gele, oranje en bruine tinten en iedereen weer knus bij elkaar kruipt in huis is het uitgelezen moment om te genieten van een echte seizoensspecialiteit: Boerderij Herfstkaas. Deze boerderijkaas zit vol heerlijke pompoenstukjes, bospaddestoelen en kenmerkt zich verder door een […]

Niet alleen fameuze gedistilleerde lekkernijen worden in beperkte oplages geproduceerd voor bevlogen liefhebbers, maar ook kazen. Fromage d’Affinois met pompoenpitten is een echte ‘limited edition’ speciaal voor de herfst. Een heel toegankelijke kaas, lekker romig en boordevol knapperige pompoenpitten. Deze kaas wordt gemaakt in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes.

‘De passie van sommigen, het plezier van iedereen’ is de slogan van de kaasmakers van Société die al bijna 160 jaar de fameuze blauw geaderde Roquefort AOP-kaas maken van melk van het speciale Lacaune-schapenras. Société Roquefort AOP is exclusief bij MAAZ Cheese verkrijgbaar. De oorsprong van Roquefort is nauw verbonden […]

Fromageries Pochat & fils ontstond in 1919 doordat Edouard Pochat, zoon van een fokker en boer, Reblochons maakte op de familieboerderij en ze vervolgens elke woensdag verkocht op de lokale markt. Edouard had een goed praatje en kennis van zaken. Al snel beschikte hij over een groot netwerk in de […]

Deze heerlijke zachte Franse witschimmelkaas is nu ook verkrijgbaar als brie gevuld met vijgen. Een lekkere friszoete combinatie die niet misstaat op een kaasplankje. De basis van dit ambachtelijke zuivel-product is een rauwmelkse brie uit Pays de la Loire. Maar liefst elf procent van de kaas bestaat uit verse vijgenvulling. […]

Wordt exclusief voor MAAZ Cheese gemaakt en is een prima alternatief voor de originele uit Griekenland! Oorspronkelijk wordt Feta gemaakt in Griekenland. Onze Hollandse Witte Kaas Griekse Stijl heeft eveneens schapenmelk als hoofdbestanddeel: 80%. Deze melk geeft een karakteristieke en specifieke smaak aan de kaas. De overige 20% is geitenmelk. […]

MAAZ & More

MAAZ & More is een uitgave van MAAZ Cheese BV en verschijnt 6x per jaar. Heeft u vragen over de producten uit MAAZ & More of wilt u meer informatie over ons assortiment ontvangen neemt u dan telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier. Wij informeren u graag. Heeft u vragen over de ingrediënten of allergenen van de producten? Mail uw vraag naar salesbenedu@maazcheese.nl.

Misschien vind je dit ook interessant:
Contactgegevens
Portugalweg 17, Bodegraven
+31 (0) 172 55 3000