02nov
Aan: 2 november 2018 In: Persbericht

Recent hebben MAAZ Cheese in Bodegraven en Fromagerie Europa in Alphen aan den Rijn overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Fromagerie Europa door MAAZ Cheese.

Fromagerie Europa heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de meest gespecialiseerde kaasimport bedrijven van Nederland.

Dankzij het brede productaanbod van meer dan 1000 verschillende kazen en de kenmerkende persoonlijke aanpak is Fromagerie Europa zowel online als offline goed vertegenwoordigd in diverse segmenten van de buitenlandse kaasmarkt.

MAAZ Cheese is een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door  authentiek ondernemerschap staat de focus altijd op een duurzame relatie met haar klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de markt vraagt. Door samenwerking met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum is MAAZ Cheese in staat om ketenkosten tot het minimale te reduceren.

Met de overname van Fromagerie Europa wordt verder invulling gegeven aan de groeistrategie van MAAZ Cheese als totaalleverancier van kaas en kaasspecialiteiten.

Medio september 2019 verhuist Fromagerie Europa naar het nieuw te bouwen distributiecentrum van MAAZ Cheese in Bodegraven.