30jul
MAAZ Cheese Montana Intenso Kaas
Aan: 30 juli 2019 In: Persbericht

Veldhuyzen Kaas wint met Montana Intenso bij International Cheese Awards

Veldhuyzen Kaas, gevestigd in Bodegraven en onderdeel van MAAZ Cheese, heeft met Montana Intenso het predikaat “Best Dutch Cheese” gekregen tijdens de International Cheese Awards 2019.

In totaal heeft Veldhuyzen Kaas maar liefst 3 Gold Awards in ontvangst mogen nemen.

 

Veldhuyzen Kaas
De expertise van Veldhuyzen Kaas ligt in de nationale – en internationale verkoop van Nederlandse kaasspecialiteiten. De merken Montana, Veldhuyzen, Basiron en Hommage genieten wereldwijde bekendheid. Veldhuyzen Kaas is meermaals bekroond voor het op de markt brengen van opmerkelijke innovaties en hoog kwalitatieve producten. Veldhuyzen Kaas is op 1 januari 2019 overgenomen door MAAZ Cheese.

 

International Cheese Awards 2019
De International Cheese Awards is een van de meest prestigieuze kaaswedstrijden en wordt jaarlijks georganiseerd in Nantwich, Verenigd Koninkrijk. Meer dan 5000 kazen uit 27 landen worden door  professionele juryleden beoordeeld.

 

Prijswinnende kazen
Naast de winnende kaas Montana Intenso, ontvingen Veldhuyzen Blue Label en Basiron Sweet Pepper ook een Gold Award. De goudse rookkaas Mook kreeg een Silver Award en Veldhuyzen Red Label  het predikaat Very Highly Recommended.

NOOT voor de redactie
Foto: Montana Intenso, Veldhuyzen Kaas, Bodegraven