26sep
Aan: 26 september 2019 In: Nieuws

Op 16 september 2019 is het zover. Eén jaar na het slaan van de eerste paal neemt MAAZ Cheese haar nieuwe rijpings- en distributiecentrum in gebruik. Het huidige kantoor aan de Goudseweg in Bodegraven en het volledige team van Fromagerie Europa zullen als eerste hun intrek nemen. In de volgende fase zal ook het volledige team en de activiteit van Veldhuyzen Kaas worden geïntegreerd.

Het nieuwe gebouw met een vloeroppervlakte van ruim 12000 m2 is voorzien van duurzame klimaatbeheersingssystemen en materialen. Hiermee is MAAZ Cheese inmiddels in bezit van het  BREEAM duurzaamheidskeurmerk.

Uniek is dat binnen één locatie zowel kaasrijping, warehousing en verpakking van Hollandse en buitenlandse kaas plaatsvindt. De interne goederenflow wordt met een intelligent  informatiesysteem efficiënt geregisseerd.  Ook de distributie in de BENELUX verzorgt MAAZ Cheese met eigen transport.

MAAZ Cheese biedt een totaal Europees kaasassortiment aan en is gericht op het bedienen van alle verkoop kanalen.