31aug
MAAZ Cheese - Windmolen roomkaas
Aan: 31 augustus 2020 In: MAAZ & More

fris en romig nazomers briesje

Even heerlijk nazomeren doe je met de lekkerste ambachtelijke roomkaas. Dit is de passie van Koos van der Wind en zijn vrouw Arma. Hun toewijding laat zich het best omschrijven als: ‘Van Room tot Droom’. Om die droom werkelijkheid te maken, startte ze in 1989 hun familiebedrijf Windmolenkaas. Inmiddels is Windmolenkaas uitgegroeid tot een innovatief bedrijf van enthousiaste kaasmakers en smaakmakers, die met liefde en aandacht de beste versproducten maken.

De afgelopen dertig jaar stonden de wieken van de molen nooit stil. Windmolenkaas innoveert en experimenteert graag. Of het nu gaat om roomkaas voor op broodjes of voor koude en warme culinaire toepassingen. Vroeger in de privékeuken van de familie Van der Wind, nu waait er een nieuwe wind door de hypermoderne proefkeuken van de kaasmaker in Woerden. Samen met MAAZ Cheese wordt hier geëxperimenteerd met nieuwe ideeën en mogelijkheden om consumenten te verrassen met de lekkerste smaken in de leukste vormen.

Windrichtingen

Zo levert Windmolen Roomkaas verse zuivelproducten in reguliere verpakking, als uitschep, rollen en in spuitzakken om aan de wensen van elk verkooppunt tegemoet te komen. Het smaakpalet is al even divers en verkent dimensies van kruidig Mediterraans tot tropisch fruitig. Denk hierbij aan gember-, ananas-, kruiden-, perzik- en Toscaanse roomkaas of frisse bieslook, naturel, sweet pepper en schepkruidenvarianten. Elk product kent een perfecte verhouding tussen vet-, vocht- en drogestofgehalte voor de lekkerste smaakbeleving.

MAAZ Cheese Windmolen roomkaas

Windkracht

Koos, Arma en hun zoons voeren ook een smaakvolle geitenroomkaas in hun assortiment en hun innovaties in de professionele proefkeuken resulteerde in een Windmolen cheesecake die kan wedijveren met de alom geroemde New York Cheesecake. Voor alle Windmolenproducten geldt: alles draait om smaak! Windmolenroomkaas is fris en romig, glad van structuur én smelt op de tong. Het zachte, gladde en niet-plakkerige mondgevoel scoort bij smaaktesten buitengewoon goed.

Puur Natuur

De versproducten worden dagelijks gemaakt en zijn puur natuur, liefst zonder bindmiddelen. Bijvoorbeeld door echt vers gesneden bieslook toe te voegen aan de weideverse bieslookroomkaas. De roomkaas wordt koud gekneed, terwijl ingrediënten zoals kruiden en vruchten worden toegevoegd. Daarna vult men koud af. De smaak van alle ingrediënten blijft hierdoor maximaal behouden. Windmolen gebruikt minder E-nummers en minder conserveringsmiddelen. De melk die wordt gebruikt voor de roomkaas is bovendien GMO-vrij.