01okt
Aan: 1 oktober 2023 In: Nieuws

MAAZ Cheese te Bodegraven en Blok Kaashandel te Woerden zijn met elkaar overeengekomen om per 1 mei 2023 een samenwerking aan te gaan.

Deze samenwerking betekent concreet het volgende.

Blok Kaashandel is al vier generaties lang gespecialiseerd in opleg en handel van Boeren- en Boerderijkaas en gaat zich weer volledig toeleggen op het rijpen en veredelen van Boeren- en Boerderijkaas, exclusief voor MAAZ Cheese. De medewerkers van Blok Kaashandel komen per 1 mei 2023 bij MAAZ Cheese in dienst. Arie Blok, de eigenaar van Blok Kaashandel, gaat de selectie, rijping en orderpicking van Boeren- en Boerderijkaas en enkele andere specialiteiten tot in de perfectie uitvoeren. MAAZ Cheese heeft hiermee een partner waarmee het segment Boeren- en Boerderijkaas in binnen- en buitenland perfect kan worden ingevuld en uitgebouwd.

De volledige klantenkring van Blok Kaashandel wordt per 1 mei 2023 door MAAZ Cheese vanuit Bodegraven beleverd met een compleet assortiment, uiteraard inclusief Boeren- en Boerderijkaas.

MAAZ Cheese heeft in september 2019 een nieuw rijpings- en distributiecentrum in Bodegraven in gebruik genomen. Wekelijks wordt door ruim 180 Europese producenten kaas aangeleverd die haar weg vindt in de verschillende verkoopkanalen binnen en buiten Europa. MAAZ Cheese heeft naast een volledig en zeer gespecialiseerd Europees kaasassortiment de beschikking over commerciële teams met een hoog kennisniveau van zowel Hollandse- als Buitenlandse kaas. De drijfveer van MAAZ Cheese is om vanuit persoonlijk contact, samen met de klanten en leveranciers optimaal in te spelen op kansen die de binnen- en buitenlandse kaasmarkt ons biedt.