11okt
Aan: 11 oktober 2023 In: Vacature

Bij MAAZ Cheese zijn wij trots op onze hoogwaardige Hollandse kaasproducten. Als vooraanstaand bedrijf in de zuivelindustrie leveren wij een breed scala aan heerlijke kaasproducten aan klanten over de hele wereld. Wij geloven in teamwork, kwaliteit en toewijding, en wij zoeken naar een enthousiaste individuen om zich bij ons kleine hechte team van professionals aan te sluiten.

Orderpicker Hollandse Kaas (36 uur)


Als Orderpicker Hollandse Kaas ben je een essentieel onderdeel van ons productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de bestellingen en zorgt ervoor dat de juiste kaasproducten op tijd klaarstaan voor verzending. Je werkt in een 2-ploegensysteem en hebt de mogelijkheid om 4 om 5 dagen per week te werken, wat betekent dat je 1x per twee weken 3 dagen vrij bent!

De functie

  • Het verzamelen van kaasproducten volgens bestellingen;
  • Zorgvuldig controleren van de producten op kwaliteit en specificaties;
  • Zorgdragen voor een efficiënt en georganiseerd magazijn;
  • Samenwerken met collega’s om de workflow soepel te laten verlopen;
  • Zorgen voor naleving van veiligheidsvoorschriften en bedrijfsprocedures.

Wij vragen

  • Je bent gemotiveerd en hebt oog voor detail;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pluspunt maar niet vereist;
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en bent flexibel;
  • Je hebt een goede fysieke conditie, aangezien het werk fysiek veeleisend kan zijn.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een klein hecht team, mogelijkheid om in 2 ploegen te werken waardoor je 1x in de twee weken 3 dagen vrij bent, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Interesse?
Is deze functie als Orderpicker Hollandse Kaas bij MAAZ Cheese iets voor jou? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@maazcheese.nl en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons team!                                                  


Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@maazcheese.nl

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000