13feb
Aan: 13 februari 2024 In: Vacature

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap staat de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.

Voor het optimaliseren van het partnerschap met onze retailklanten zoeken wij een datagedreven

Trade Marketing Assistent m/v (40 uur)

Binnen deze functie werk je nauw samen met ons salesteam en de categoriemanager waarbij analyses ook gelijk door vertaald worden naar mooie product-marktcombinaties die we bij onze klanten adviseren en aanbieden. Je bent creatief en analytisch, leergierig en doortastend; een echte aanpakker. Wil je werken binnen ons ambitieuze familiebedrijf en echt het verschil maken? Dan pas jij binnen onze organisatie.


De functie

 • Analyses maken van landelijke beschikbare data en hieruit trends en adviezen voorbereiden richting sales;
 • Bestuderen van klantdata en deze matchen met landelijke ontwikkelingen;
 • Kansen in de markt vertalen naar tastbare product/marktvoorstellen;
 • Samen met de categoriemanager trends en ontwikkelingen in kaart brengen;
 • Samen met het team invulling geven aan het kaasschap binnen de supermarkten;
 • Presentaties maken, voorbereiden en uitwerken van klantmeetings.

Wij vragen

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van MS Office;
 • Ervaring in de kaasbranche is een pre;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent proactief en enthousiast;
 • Je werkt graag zelfstandig, maar ook graag mee in een commercieel team.

Wij bieden

Een uitdagende veelzijdige functie in een groeiende organisatie en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse

Enthousiast geworden om als Trade Marketing assistent aan de slag te gaan bij MAAZ Cheese? Stuur dan voor 30 april 2024 je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jan van Popering +31(0) 172 55 3000.

Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega´s die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 30 april 2024 je sollicitatie met CV en motivatie naar info@maazcheese.nl.

Portugalweg 17, 2411 PR Bodegraven
+31(0) 172 55 3000