NIEUWS
blijf op de hoogte van alles rondom het gebied van kaas!
blijf op de hoogte van alles rondom het gebied van kaas!
Het best bewaarde geheim van Zwitserland: het mysterieuze kruidenmengsel. De unieke smaak van Appenzeller is te danken aan het mengsel van bergkruiden en specerijen (of Sulz) waarmee de meester-affineurs hem al eeuwenlang bestrijken. De bereiding van dit mengsel is dan ook een goed bewaard geheim!
Photo: On behalf of MAAZ Cheese, mr. Van Popering and Mrs. Van der Weij received the CSR quality mark – ISO 26000. The total supplier of European cheeses, MAAZ Cheese has aligned its CSR efforts with the ISO 26000 standard. Based on the history of the organization, MAAZ has its […]
ONZE KAAZ 35+ is een kaas met minder vet die tot stand komt door de melk voor de bereiding extra af te romen. Kaas met minder vet is het op één na grootste segment binnen de totale kaascategorie. Minder vet kazen worden vaak als minder smeuïg en smaakvol bestempeld. Samen […]
MAAZ Cheese wenst u een voorspoedig en gezond (Kaas)jaar!
Selecteer zelf de beste kazen via: Importeer Kaas en Meer Importeer Kaas en Meer is een initiatief van MAAZ Cheese BV. Direct uit land van herkomst Exclusief assortiment Authentiek en ambachtelijk Verras uw klant en uzelf Makkelijk te bestellen Heeft u nog geen inloggegevens voor importeerkaasenmeer.nl? Vraag deze dan per […]
Portugalweg 17
2411 PR Bodegraven